Novità

TRIJNTJE passeert eerste station

Eerste conceptversie

Beheerder website 0 2376 Article rating: No rating

Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei.

RSS
12345678910Last
Nieuw: De Loonwerker applicatie
Beheerder website
/ Categories: Novità

Nieuw: De Loonwerker applicatie

Akkerweb introduceert de Loonwerker applicatie. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid een scan aan te vragen van je percelen. We beginnen met de Dualem 21s en de em38-mk2 sensor van Jacob v/d Borne. Vraag een scan aan op basis van de percelen van je bouwplan op Akkerweb en krijg de kant en klare data en rapportage ook digitaal terug geleverd op je Akkerweb account. Gebruik deze dan voor een van de variabele dosering applicaties op Akkerweb, bijvoorbeeld de nieuwe Bodemherbiciden applicatie die in maart op Akkerweb verschijnt. 

 

Het gebruik van deze Loonwerker applicatie zelf is gratis voor jou als teler; de levering van de data wordt gefactureerd door de leverancier. 

De Loonwerker applicatie zal binnenkort worden uitgebreid met andere leveranciers van sensordata. Wel zo gemakkelijk. Bovendien kan je straks ook opdrachten naar je loonwerker sturen, of je collega in de buurt. Een opdrachtformulier wordt gegenereerd met uw NAW-gegevens, de locatie en de coördinaten van het perceel en de opdracht die moet worden uitgevoerd. 

Loonwerkers en dataleverancier die zich willen aansluiten bij deze Loonwerker applicatie op Akkerweb kunnen contact opnemen via info@akkerweb.nl

 

  

 

Deze applicatie is geschikt voor:

 

 

 

Previous Article Limburgs Waardenetwerk: Aardappel Applicaties
Next Article Piet Precies: klaar voor de start!
Print
5161 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x