Novità

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 2557 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 3678 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 4321 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Maak nu gebruik van de Reglone applicatie
Beheerder website
/ Categories: Novità

Maak nu gebruik van de Reglone applicatie

Gebruik je Reglone om loof te doden dan is er nu een handige gratis applicatie ontwikkeld die jou helpt om taakkaarten te maken voor het variabel doseren van Reglone. De applicatie wordt voor jou toegankelijk als je de QR code op de Reglone verpakking scant. Je komt dan eerst op de Reglone Protector applicatie. Deze applicatie geeft je een advies of je Reglone veilig kunt toepassen, rekening houdend met de weersomstandigheden (vocht in de grond) en de gewasstand. Tevens ontvang je in deze applicatie een unieke voucher code waarmee je ook de Reglone variabele dosering applicatie op Akkerweb gratis kunt gebruiken voor het maken van een taakkaart.

Deze Reglone- applicatie op Akkerweb biedt je mogelijkheden om informatie over de variatie in de bovengrondse biomassa (de groenheid van het loof) op de percelen te vertalen naar plaats specifieke, minimum effectieve doseringen. Uiteindelijk kan je een taakkaart downloaden , waarmee je de landbouwspuit kunt aansturen naar de benodigde Reglone dosering.

 

 

Previous Article Grip op Gras
Next Article Praktijkdag Aardappel & Ui 2016
Print
2760 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x