Novità

TRIJNTJE passeert eerste station

Eerste conceptversie

Beheerder website 0 2376 Article rating: No rating

Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei.

RSS
12345678910Last
Binnenkort: Vernieuwde VRA Bodemherbicide Applicatie
Beheerder website
/ Categories: Novità

Binnenkort: Vernieuwde VRA Bodemherbicide Applicatie

De VRA Bodemherbiciden Applicatie is ontwikkeld om een onkruidbestrijdingsmiddelen met werking via de bodem variabel te kunnen doseren binnen een perceel, op basis van perceelkaarten met de ruimtelijke variatie in bodemeigenschappen als organische-stofgehalte, lutumgehalte, grondsoort, maar ook het geteelde gewas.

VRA is de afkorting van Variable Rate Application, de internationaal gebruikte term voor variabel doseren. Half maart komt een nieuwe versie van deze applicatie ter beschikking met een sterk verbeterd gebruikersgemak ontwikkeld door Agrifirm en de WUR. De nieuwe versie kan gratis worden geïnstalleerd; er wordt pas betaald als er naar tevredenheid een taakkaart is aangemaakt en deze wordt gedownload. In de volgende nieuwsbrief zullen we meer informatie verschaffen. Zorg ervoor dat je op tijd de nodige scans hebt laten uitvoeren om deze taakkaart te kunnen maken.

Previous Article Piet Precies: klaar voor de start!
Next Article Piet Precies staat versteld
Print
5735 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x