Novità

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 616 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 589 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 776 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Agri Mineraal
Beheerder website
/ Categories: Applicazioni, Consulenti

Agri Mineraal

Op basis van gedegen onderzoek maken de Agrifirm specialisten een perceelsspecifiek bemestingsadvies voor je bedrijf
 

Agri Mineraal is een applicatie die bedoeld is voor je Agrifirm specialist.

Met de Mineraal applicatie van Agrifirm heb je altijd een helder zicht op de gebruiksnormen van stikstof en fosfaat op de percelen. Doordat deze gegevens in Agrifirm Mineraal worden opgeslagen kan je gemakkelijk vergelijkingen maken met voorgaande jaren.

De standaardbehoefte van het gewas is het uitgangspunt. Deze standaardbehoefte is door teeltspecialisten van Agrifirm opgesteld en bevat actuele kennis en inzichten. Met gegevens van bodemanalyses, voorvrucht, groenbemester en uitgevoerde bemesting beschik je altijd over een volledig overzicht.

Je krijgt deze gegevens in een aantal rapporten die je helpen bij de uitvoering van je werkzaamheden rondom de bemesting:

• Strooibon
• Wettelijke gebruiksnormen voor fosfaat, stikstof in reguliere en organische mest
• Bemestingsadvies op basis van gewasbehoefte
• Mineraalbalans
• Organische stof balans
• Orderbon (benodigde meststoffen op basis van advies)

Je kan een mineraal-advies aanvragen bij je Agrifirm specialist. Ben je nog geen klant van Agrifirm? Neem dan contact op met de afdeling verkoopondersteuning: 088 – 488 12 10.

 

Deze applicatie is geschikt voor:


Print
2232 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x