Applications

Les applications sont actuellement disponibles uniquement en néerlandais

mercredi 13 février 2019

Loonwerker applicatie

Loonwerker applicatie

Akkerweb introduceert de Loonwerker applicatie. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid een scan aan te vragen van je percelen. We beginnen met de Dualem 21s en de em38-mk2 sensor van Jacob v/d Borne. Vraag een scan aan op basis van de percelen van je bouwplan op Akkerweb en krijg de kant en klare data en rapportage ook digitaal terug geleverd op je Akkerweb account. Gebruik deze dan voor een van de variabele dosering applicaties op Akkerweb, bijvoorbeeld de nieuwe Bodemherbiciden applicatie die in maart op Akkerweb verschijnt.

Het gebruik van deze Loonwerker applicatie zelf is gratis voor jou als teler; de levering van de data wordt gefactureerd door de leverancier.

De Loonwerker applicatie zal binnenkort worden uitgebreid met andere leveranciers van sensordata. Wel zo gemakkelijk. Bovendien kan je straks ook opdrachten naar je loonwerker sturen, of je collega in de buurt. Een opdrachtformulier wordt gegenereerd met uw NAW-gegevens, de locatie en de coördinaten van het perceel en de opdracht die moet worden uitgevoerd.

Loonwerkers en dataleverancier die zich willen aansluiten bij deze Loonwerker applicatie op Akkerweb kunnen contact opnemen via info@akkerweb.nl.

 

  

 

Deze applicatie is geschikt voor:

 

 

Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x