News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 23029 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 32796 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 33709 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Vacature – Webdeveloper (C# .Net / ASP.Net)
Beheerder website
/ Categories: News

Vacature – Webdeveloper (C# .Net / ASP.Net)

Akkerweb werkt, als onafhankelijk GEO Adviesplatform, hard aan het omzetten van data in informatie. In het belang van iedere teler en onze voedselvoorziening.
Graag komen we in contact met een (ervaren)

Webdeveloper (C# .Net / ASP.Net)

Ben jij de leergierige, innovatieve webdeveloper die ons team komt versterken?
Pragmatisch werken en je nuchtere verstand gebruiken bij de inzet van state-of-the-art technieken, daar beleef jij plezier aan.

Je hoofdtaak bestaat uit projectmatig (scrum) meewerken aan projecten waar je, na een inwerktijd, als lead-developer een belangrijke rol in de realisatie verricht. Het uitvoeren en meewerken aan collegiale toetsing behoort tevens tot je takenpakket. Een beperkt deel van je tijd besteed je aan beheertaken en derdelijns support.

Je werkt een paar dagen per week vanuit onze vestiging in Friesland (10 km oostelijk van Leeuwarden), de andere dagen kun je flexibel invullen (Meppel, Apeldoorn of Wageningen).
Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent geïnteresseerd in Geo uitdagingen en/of kenner van data hub functionaliteit. Je kunt omgaan met de hectiek van iedere dag in combinatie met projectmatig werken en wenst beoordeeld te worden op output.

Functie eisen

  • Bij voorkeur: enkele jaren relevante ervaring als .Net developer
  • HBO werk- en denkniveau
  • .NET platform: C#, MS SQL en ASP.net
  • Kennis en ervaring met javascript, CSS en HTML5
  • Kennis of affiniteit met PostgreSQL en/of (My)SQL-databases
  • Ervaring met Agile/Scrum

We werken ook met NHibernate, Openlayers, Knockout , Mono, Linux ( Ubuntu ) en Amazon webservices. Je interesse en/of ervaring hiermee komt goed van pas.

Werken in loondienst of als ZZP-er ons netwerk van experts versterken, behoort beide tot de mogelijkheden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meewerken aan het succes van onze jonge startup met een veelbelovende toekomst? Stuur dan je CV naar Roel Veerman via roel.veerman@akkerweb.nl.
Heb je vragen of wil je mee weten, bel of mail Roel dan gerust
via +31 6 5344 9063 of roel.veerman@akkerweb.nl

 

Akkerweb zet data voor je aan het werk

Akkerweb is een onafhankelijk adviesplatform voor precisielandbouw. Naast de Akkerweb basis applicaties voor onder meer perceel en bouwplan lanceren we meerdere applicaties voor teler en adviseur.


Previous Article Akkerweb wenst je fijne kerstdagen en een precies 2017
Next Article Update Grip op Gras live!
Print
22992 Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x