News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 23029 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 32796 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 33709 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Steeds meer percelen in Akkerweb
Beheerder website
/ Categories: News

Steeds meer percelen in Akkerweb

Steeds meer percelen worden er geladen in Akkerweb. Doordat de adviseurs informatie rondom bemesting, bewasbescherming, bouwplan met hun klanten kunnen delen heeft het grote voordelen om de perceelsinformatie in Akkerweb op te nemen. De teler is en blijft eigenaar van de info en het is de teler die bepaalt wie de informatie te zien krijgt.

De bouwplan applicatie zorgt ervoor dat informatie snel beschikbaar is en er wordt veel miscommunicatie voorkomen. De snelle groei van het aantal geregistreerde percelen (paarse stippen) laat zien dat telers en adviseurs de voordelen hebben ontdekt.


Previous Article Tijd voor de Loofdoding applicaties van Akkerweb
Next Article Betere AM-monitoring in pootaardappelen via Akkerweb
Print
19307 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x