News

TRIJNTJE passeert eerste station

Eerste conceptversie

Beheerder website 0 1302 Article rating: No rating

Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei.

RSS
12345678910Last
Piet Precies: klaar voor de start!
Beheerder website
/ Categories: News

Piet Precies: klaar voor de start!

Ben jij al klaar voor de start? Ik wel! Zodra de dagen weer langer worden, begint het bij mij te kriebelen. Wat mij betreft mag het voorjaar snel in volle kracht losbarsten. Begrijp me niet verkeerd hoor, onderhoud van het machinepark en planning zijn noodzakelijk, maar daar ben ik geen boer voor geworden. Ik wil het land op! Als het weer een beetje meewerkt, kan ik binnenkort beginnen met de voorjaarswerkzaamheden. Het liefst nu!

Ik heet niet voor niets Piet Precies. Dus ook dit jaar is Akkerweb weer mijn precieze hulpmiddel voor optimalisatie van mijn teelten. Blij ben ik dan ook zeker met de recente uitbreiding van Akkerweb met de Loonwerker applicatie. Hiermee kan ik bodemscans aanvragen op basis van de percelen van mijn bouwplan en krijg de kant en klare data en rapportage ook digitaal terug geleverd in mijn Akkerweb account. Geweldig toch!?

En ik heb begrepen dat er dit kwartaal nog meer innovaties op stapel staan, zodat we dit jaar nog efficiënter en preciezer te werk kunnen gaan! Wat denk je van: 

  • Digitale aanvraag van Verisscan of eBee-vluchten voor meer inzicht in uw percelen 
  • Een nieuwe Bodemherbicide applicatie 
  • Uitbreiding van de Phytophthora applicatie met ‘Variable rate’. 
  • Etc. 

Wil je net als ik meer uit je data halen? Maak je dan nu klaar voor de start! Profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden van Akkerweb voor realisatie van een gezonde bodem, vitale gewassen en meer rendement? Maak direct een account aan. Akkerweb zet data voor je aan het werk!

Previous Article Nieuw: De Loonwerker applicatie
Next Article Binnenkort: Vernieuwde VRA Bodemherbicide Applicatie
Print
6215 Rate this article:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x