News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 26825 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 38041 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 38772 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Piet Precies: klaar voor de start!
Beheerder website
/ Categories: News

Piet Precies: klaar voor de start!

Ben jij al klaar voor de start? Ik wel! Zodra de dagen weer langer worden, begint het bij mij te kriebelen. Wat mij betreft mag het voorjaar snel in volle kracht losbarsten. Begrijp me niet verkeerd hoor, onderhoud van het machinepark en planning zijn noodzakelijk, maar daar ben ik geen boer voor geworden. Ik wil het land op! Als het weer een beetje meewerkt, kan ik binnenkort beginnen met de voorjaarswerkzaamheden. Het liefst nu!

Ik heet niet voor niets Piet Precies. Dus ook dit jaar is Akkerweb weer mijn precieze hulpmiddel voor optimalisatie van mijn teelten. Blij ben ik dan ook zeker met de recente uitbreiding van Akkerweb met de Loonwerker applicatie. Hiermee kan ik bodemscans aanvragen op basis van de percelen van mijn bouwplan en krijg de kant en klare data en rapportage ook digitaal terug geleverd in mijn Akkerweb account. Geweldig toch!?

En ik heb begrepen dat er dit kwartaal nog meer innovaties op stapel staan, zodat we dit jaar nog efficiënter en preciezer te werk kunnen gaan! Wat denk je van:
  • Digitale aanvraag van Verisscan of eBee-vluchten voor meer inzicht in uw percelen
  • Een nieuwe Bodemherbicide applicatie
  • Uitbreiding van de Phytophthora applicatie met ‘Variable rate’
  • Etc.

Wil je net als ik meer uit je data halen? Maak je dan nu klaar voor de start! Profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden van Akkerweb voor realisatie van een gezonde bodem, vitale gewassen en meer rendement? Maak direct een account aan. Akkerweb zet data voor je aan het werk!

Previous Article Limburgs Waardenetwerk: Aardappel Applicaties
Next Article Applicatie in de kijker: VRA Bodemherbicide Applicatie
Print
34121 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x