News

Perceelsdossier: handig hulpmiddel voor Praktijkonderzoek agv Lelystad
Beheerder website
/ Categories: News

Perceelsdossier: handig hulpmiddel voor Praktijkonderzoek agv Lelystad

Het proefbedrijf van WUR Praktijkonderzoek AGV heeft meer dan honderd percelen in beheer. Daar komt heel wat documentatie bij kijken. Word, Excel, Acrobat, Infranview, allemaal bestanden met info van het perceel. 

Akkerweb heeft nu een tool ontwikkeld waarmee je via je bedrijfsplattegrond toegang hebt tot de documenten die bij een perceel horen. Vanuit het perceel kun je de documenten openen en wijzigen. Je opent de documenten via de klassieke verkenner en je kunt ze er ook naar toe brengen.

Na de jaarwisseling gaan de bedrijfsleiders ervaring opdoen en zullen we ervaren wat de winst is. Wanneer zij enthousiast zijn over de functionaliteit en het gebruiksgemak, dan komt de tool in 2018 beschikbaar op Akkerweb. Ook met deze perceelsdossier applicatie levert Akkerweb grip op data en stellen we het perceel nog centraler!

 

Boven: door in te zoomen op het perceel verschijnt de info over het aantal aanwezige bestanden bij dit perceel. Door verder in te zoomen wordt duidelijk voor type bestanden het zijn. Na aanklikken verschijnt een preview aan de linkerkant. Deze kan worden geopend om het bestand te bewerken.

 

De bestanden zijn ook te benaderen via Windows Verkenner of andere, klassieke bestandsbeheer programma's.

Previous Article JoinData: positieve ontwikkeling voor Precisielandbouw in de akkerbouwsector
Next Article Samen data delen
Print
13287 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x