News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 8364 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 13007 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 14758 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Nieuw: Akkerweb data delen!
Beheerder website
/ Categories: News

Nieuw: Akkerweb data delen!

Je kunt zeer eenvoudig data delen met een derde persoon via Akkerweb. Hiervoor moet je eerst een connectie maken met diegene. Wanneer deze persoon het connectie verzoek heeft geaccepteerd kan je met hem/haar data gaan delen. Het delen is mogelijk bij verschillende apps van Akkerweb, door bovenin op de deelknop te klikken. Je kunt hierbij aangeven of diegene het gedeelde bestand ook mag bewerken of alleen bekijken en hoe lang dit mag.

Lees hier meer over data delen

 

Previous Article Ketenlancering Akkerweb 2.0
Next Article Grip op Gras
Print
15823 Rate this article:
3.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x