News

Met BioScope heeft u meer inzicht in uw gewas
Beheerder website
/ Categories: News

Met BioScope heeft u meer inzicht in uw gewas

Met BioScope heeft u meer inzicht in uw gewas. Gedurende het gehele groeiseizoen beschikt u over actuele data. U kunt zo vroegtijdig afwijkingen detecteren. BioScope is een hybride oplossing. Naast satellietbeelden biedt het de mogelijkheid van dronebeelden. Hierdoor krijgt u betere informatie op het juiste moment.

De app van akkerweb is afgelopen tijd grondig aangepast om hem stabieler en gebruiksvriendelijker te maken. De legenda is nu beter zichtbaar en bied de optie om de in-veld variaties beter weer te geven, maast de mogelijkheid voor een vaste legenda zodat velden onderling goed te vergelijken zijn. De weergaven van een aantal andere kaarten is ook verbeterd. als u op een kaart klikt wordt de waarde van die locatie getoond. 

LTO Bedrijven, de gezamenlijke activiteit van LTO Noord, ZLTO en LLTB heeft een belang in Agri-Dataservices BioScope BV verworven. Praktisch betekend dit dat Bioscope de vertrouwde kwaliteit blijft leveren tegen een scherpe prijs. Maar dat U bioscope beter zult gaan zien in de media. 

In 2019 sluit je via Akkerweb als teler nog steeds heel gemakkelijk een abonnement af waarna je alle producten kunt gebruiken. naast biomassa- en vegetatiekaarten ook taakkaarten voor de machines. Zo is er o.a een N bijbemestingstaakkaart die ingelezen kan worden in de terminal van de kunstmeststrooier, een loofdodingstaakkaart voor de spuitmachine, een bodemzone kaart, een gewasscoutingkaart en twee soorten gewas index kaarten en een gewasbijgroeikaart. Dit levert diverse extra mogelijkheden op. Zo gaat het scouten van het gewas gerichter met deze kaarten. Daardoor neem je als teler betere beslissingen doordat je over extra datainformatie beschikt. Hiermee wordt precisielandbouw weer een stapje makkelijker.

Previous Article Piet Precies staat versteld
Next Article Akkerweb NemaDecide
Print
20039 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x