News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 26825 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 38041 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 38772 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Loonwerker applicatie
Beheerder website
/ Categories: News

Loonwerker applicatie

Akkerweb introduceert de Loonwerker applicatie. Deze applicatie geeft u de mogelijkheid een scan aan te vragen van uw perceel. We beginnen met de Dualem 21s sensor van Jacob v/d Borne. Vraag een scan aan op basis van de percelen van uw bouwplan op Akkerweb en krijg de kant en klare data en rapportage ook digitaal terug geleverd op uw Akkerweb account. Gebruik deze dan voor een van de variabele dosering applicaties op Akkerweb, bijvoorbeeld de nieuwe Bodemherbiciden applicatie die in maart op Akkerweb verschijnt. 

Het gebruik van deze Loonwerker applicatie zelf is gratis voor u als teler; de levering van de data wordt gefactureerd door de leverancier.

De Loonwerker applicatie zal binnenkort worden uitgebreid met andere leveranciers van sensordata. Wel zo gemakkelijk. Bovendien kunt u straks ook opdrachten naar uw loonwerker sturen, of uw collega in de buurt. Een opdrachtformulier wordt gegenereerd met uw NAW-gegevens, de locatie en de coördinaten van het perceel en de opdracht die moet worden uitgevoerd.

Loonwerkers en dataleveranciers die zich willen aansluiten bij deze Loonwerker applicatie op Akkerweb kunnen contact opnemen via info@akkerweb.nl.

Previous Article Applicatie in de kijker: VRA Bodemherbicide Applicatie
Next Article 1000 nieuwe gebruikers in 2018!
Print
21763 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x