News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 23029 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 32796 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 33709 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Koppelingen met RVO en bedrijfsmanagementsystemen
Beheerder website
/ Categories: News

Koppelingen met RVO en bedrijfsmanagementsystemen

Je kunt je bouwplan aanmaken in Akkerweb, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor één van de beschikbare importfuncties:

  • importeren vanuit de RVO meitelling (2015 of 2016)
  • importeren vanuit een bedrijfsmanagementsysteem: Momenteel is een koppeling beschikbaar met Agrovision. Deze importfunctie is voorlopig gratis te gebruiken.

 

Vanaf februari 2017 komt er een extra uitwisselmogelijkheid. Dan is het ook mogelijk het, door je adviseur gemaakte, bemestingsplan en/of gewasbeschermingsplan te importeren in je bedrijfsmanagementsysteem. In januari hopen wij ook koppelingen tot stand te brengen met het bedrijfsmanagementsysteem van Dacom/Crop-R. Hou onze volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over deze uitbreiding!

Previous Article Vrijwillig nematodenonderzoek van Vinçotte ISACert verhoogt het rendement van je teelt!
Next Article BIOSCOPE: BEELDMATERIAAL voor TAAKKAARTEN en SCOUTING
Print
19212 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x