News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 2430 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 3329 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 3920 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Bemonsteringen applicatie
Beheerder website
/ Categories: News

Bemonsteringen applicatie

Uw aaltjes-bemonsteringen digitaal; van aanvraag tot uitslag

Isacert en BLGG (Eurofins) hebben hun aaltjesbemonsteringen geheel geo klaar. Dat betekent dat u direct vanaf de kaart de aanvraag doet en u de uitslag rechtstreeks op het perceel geprojecteerd ziet. U ontvangt het resultaat van het laboratorium digitaal retour en ziet de resultaten op de kaart. Vanuit de uitslag kunt u direct naar NemaDecide GEO voor het doorrekenen van een plan van aanpak en desgewenst een granulaat taakkaart naar uw granulaastrooier doorzetten.

Alle informatie wordt onder het perceel opgeslagen. De gehele keten onder de knop en goed vastgelegd! Een effectieve manier van werken.


Deze applicatie is geschikt voor:Previous Article Tooltip: Weet waar je moet zijn!
Next Article Column – Data delen: Moet alles wat kan?
Print
6437 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x