News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 2557 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 3678 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 4320 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
Akkerweb verbetert het weer!
Beheerder website
/ Categories: News

Akkerweb verbetert het weer!

Voor meerdere applicaties op Akkerweb zijn goede weersgegevens broodnodig. Sinds dit voorjaar zijn binnen Akkerweb ook de originele gegevens van het KNMI beschikbaar. Op deze gegevens is ook de buienradar gebaseerd. Hiermee zijn de neerslaggegevens van Akkerweb naar een hoger niveau getild. Daarmee is bijvoorbeeld een nog betere voorspelling van spuitmomenten mogelijk. Op dit ogenblik test Akkerweb ook de FieldMate van AppsforAgri. Daarnaast kunnen op termijn ook individuele weerstations aan teler accounts worden toegevoegd. 

 

Kortom een zonnige toekomst voor het weer binnen Akkerweb!

Previous Article Akkerweb - een volgende stap!
Next Article Bioscope- voor een optimale teelt!
Print
2681 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x