News

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 4782 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 7876 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 9141 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
IsaCert Nematoden informatie avond Emmeloord
Beheerder website
/ Categories: News

IsaCert Nematoden informatie avond Emmeloord

Op een goed bezochte avond in Emmeloord werden de klanten van Vinçotte IsaCert bijgepraat over aaltjes. Aaltjes in de grond kunnen aanzienlijke opbrengstderving en kwaliteitsschade veroorzaken. Vrijwillige nematoden onderzoek verhoogt het rendement van de teelt! 

Vinçotte IsaCert werkt met Akkerweb om bemonsteringen aan te vragen en de uitslagen weer te geven. De uitslagen blijven zo op perceelsniveau inzichtelijk en men kan rechtstreeks met de data naar NemaDecide om daar de meest rendabele strategie te bepalen. Vinçotte IsaCert kan direct vanuit de bemonsteringen app een bemonsteringsopdracht ontvangen. De uitslagen zijn dan direct beschikbaar binnen NemaDecideGeo om scenarios van aaltjesbeheersing naast elkaar te zetten.


Vinçotte IsaCert

Previous Article Nationale Proeftuin Precisielandbouw van start
Next Article NemaDecide aaltjescursus afgerond
Print
3123 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x