Nachrichten

TRIJNTJE passeert eerste station: eerste conceptversie

Beheerder website 0 25069 Article rating: No rating
Na de start van het project Trijntje medio juni 2018, gaat het project op basis van verkregen wensen en eisen van toekomstige gebruikers op weg naar het ontwikkelen van een applicatie t.b.v. het krijgen van inzichten in het waterbergend vermogen van akkerbouwpercelen op de Groninger klei. In het vroege voorjaar van 2019 was het tijd voor een eerste tussenstation; de eerste conceptversie werd gepresenteerd aan de deelnemende telers.

Piet Precies heeft een schone taak

Beheerder website 0 35618 Article rating: 3.0
Ik ben precisieboer, maar dat hadden jullie natuurlijk allang door. Alles moet nauwkeurig gebeuren. Nou ja, alles… Mijn vrouw zou ook graag willen dat ik een interne taakkaart had voor opruimen: vieze kleren in de wasmand in de badkamer, boeken in de kast in de huiskamer, pindakaas na gebruik in de onderste lade in de keuken.

Loofdoding 2

Beheerder website 0 36232 Article rating: No rating
Met de Loofdoding 2 applicatie kunt u taakkaarten voor variabel doseren van loofdoodmiddelen in aardappelen maken. Binnenkort zijn alle VRA-applicaties op Akkerweb geüpgraded. Laatste in rij is de Loofdoding applicatie. Over ca. twee weken staat de nieuwe versie online.
RSS
12345678910Last
1000 nieuwe gebruikers in 2018!
Beheerder website
/ Categories: Nachrichten

1000 nieuwe gebruikers in 2018!

Precisielandbouw zet door

Precisielandbouw is hot! In 2019 heeft Akkerweb bijna 1.000 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen, met als doel het realiseren van een gezonde bodem, vitale gewassen en meer rendement.

Welke teler wil dat nou niet? 


Wil je ook profiteren van de aantrekkelijke mogelijkheden van Akkerweb, maak dan direct een account aan. Akkerweb zet data voor je aan het werk!

Previous Article Loonwerker applicatie
Next Article Piet Precies staat versteld
Print
25554 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x