Anwendungen

Die Anwendungen sind derzeit ausschließlich auf Niederländisch verfügbar

Donnerstag, 4. August 2016

Phytophthora Module

Phytophthora Module
Agrifirm Phytophthora module: Een must voor iedere aardappelteler! 

Het adviessysteem biedt een totaalaanpak op basis van een preventieve-, curatieve- en indien nodig stopstrategie. 

 

DOWNLOAD DE HANDLEIDING


Efficiënte Phytophthora bestrijding 
Het adviessysteem is ontwikkeld door Agrifirm in samenwerking met Wageningen Universiteit om u als teler te ontzorgen met een efficiënte Phytophthora bestrijding. In een grootschalige praktijktest in 2016 heeft de module zijn waarde bewezen. 

Preventieve beheersingsstrategie 
De module biedt een preventieve beheersingsstrategie waarin bij voorkeur gespoten wordt kort voor voorspelde kritieke perioden. Een curatieve- of een stopbespuiting wordt geadviseerd mocht het preventieve advies niet opgevolgd kunnen worden. Als teler heeft u nu de mogelijkheid om het advies bedrijf- of zelfs perceel specifiek te maken. U kunt zelf een aanpassing doen op perceel niveau door de instellingen van loofgroei en infectierisico aan te passen. Daarnaast houdt dit adviessysteem rekening met de (soms snelle) groei van het gewas. Houdt het, indien nodig, de knolbescherming in de gaten en geeft het in Noord-Oost Nederland specifiek advies om het infectierisico vanuit oösporen af te dekken. 

Optimaal advies 

Al uw percelen kunnen op basis van geo-gegevens worden geschakeld aan weerinformatie. Door de weerinformatie op perceelniveau kunnen neerslag, bladnat-periodes en sporulatie worden gemonitord voor een optimaal advies voor de bestrijding van Phytophthora. 

 

Beperkte investering voor een optimale teelt 

De Agrifirm Phytophora advies-module is onmisbaar voor een sluitende Phytophthorabestrijding. De aanschaf van deze module is een beperkte investering van slechts € 200,-. Het onderhoud maar € 50,- per jaar.  Dit is een introductieaanbod.

 

Deze applicatie is geschikt voor:

 

 


Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x